خواص درمانی و آنتی اکسیدانی چای سبز

نویسند‌گان:

[ الهام نجف زاده ] - دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ازاد سبزوار
[ امیرحسین الهامی راد ] - استادیار دانشگاه آزاد واحد سبزوار
[ سیدحسین استیری ] - عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد سبزوار
[ رضا نوروزی آزاد ] - دانش آموخته دانشگاه آزاد واحد جیرفت
چکیده

اثرات دارویی چای دارای قدمت 5000 ساله می باشد اجزای شیمیایی چای سبز عمدتا شامل پلی فنولها کافئین اسیدهای آمینه و فیبر و .... می باشد پلی فنولها مهمترین عوامل ایجاد خواص آنتی اکسیدانی درچای هستند کاتشین یکی از پلی فنولها است که درغلظت بالا درچای سبز وجود دارد کاتشین ها داراید اثرات درمانی مانند کاهش تری گلیسیرید خون کمک به بهبود انواع سرطان کاهش حجم توده ای چربی کاهش التهابات پوستی هستند دراین مقاله خواص درمانی و آنتی اکسیدانی چای مورد بررسی قرارگرفته است.


کلمات کلیدی: چای آنتی اکسیدان - کاتشین - خواص درمانی - اثرات سلامتی بخش
جهت دریافت این مقاله به نشانی رایانامه من
m.sanjary@gmail.com
درخواست دهید.
/ 0 نظر / 44 بازدید