چای در گذر زمان

مهندس غلامرضا معزی یکی از برجسته ترین کارشناسان صنعت چای هستند که در اواخر دهه 1340 به عنوان مدیرکل چای شمال و از 1354 تا پایان خدمت در سمت رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان چای کشور ایفای وظیفه کردند. اقدامات زیادی در حوزه صنعت چای به وسیله ایشان انجام گرفت. از جمله آوردن بذر بتجان از آسام برای اصلاح بوته های چای. اقدامات ترویجی و احداث نهالستان. برگزاری سمپوزیوم چای در رامسر که پذیرای برجسته ترین کارشناسان چای از سراسر دنیا بود و تالیف کتاب و تدریس در دانشکده کشاورزی کرج و...

ایشان با وجود بازنشستگی هم چنان در این حوزه فعال هستند و سه کتاب ذیل حاصل سال ها تجربه ایشان است.

کتاب چای در گذر زمان به مباحث تاریخی شکل گیری صنعت چای در دنیا و ایران به همراه سابقه نوشیدن چای و مباحثی از این دست می پردازد.

کتاب بیوشیمی و تکنولوژی فراوری چای مهم ترین و متقن ترین کتابی است که درباره چای سازی (انواع چای) در ایران نوشته شده است. در واقع اصول چای سازی به خوبی در این کتاب تشریح شده و راهنمای مناسبی برای تجربه اندوزی در مسیر تولید فراهم نموده است.

جلد سوم نیز به موضوع خواص دارویی و درمانی چای می پردازد.

ناشر این کتاب ها نشر آبزیان  و قیمت این سه کتاب به ترتیب 44000-66000-150000 ریال است.

برای مهندس معزی عزیز آرزوی سلامت و بهروزی دارم.

/ 0 نظر / 123 بازدید