چای ایرانی

مطالب آموزشی و ترویجی درباره چای در ایران و جهان

انتشار چاپ دوم کتاب چایکاری و فناوری چای
نویسنده : سید محسن سنجری - ساعت ۱۱:۱۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٤/۳
 

کتاب چایکاری و فناوری چای در سال 1377 برای اولین بار با تلاش دانشگاه گیلان انتشار یافت و در زمان خود تنها کتاب معتبر در زمینه چای، چایکاری و چای سازی بود. نویسنده این کتاب که خود در این زمینه در هند تحصیل کرده در مجموع کتابی با محتوای خرسند کننده در صفحات کم پدید آورد که پاسخگوی نیازهای علاقه مندان باشد. اکنون پس از گذشت مدت زمانی طولانی، این کتاب به چاپ دوم رسیده و مولف در برخی مطالب ان تجدید نظر کرده یا مطالبی به کتاب قبل افزوده است. 

نویسنده این کتاب خانم دکتر حسن پور (دانشیار دانشگاه گیلان) است. این کتاب در 16 فصل و 216 صفحه باقیمت 150000ریال در سال 1393 انتشار یافته است.

فصول این کتاب عبارتند از:

بخش اول: چایکاری

1-تاریخچه چای و اهمیت آن در جهان و ایران

2- گیاه شناسی چای

3- روش های تکثیر چای

4- ایجاد و نگه داری باغ چای

5- برگ چینی

6- هرس باغ های چای

7- افات و بیماری های چای و مبارزه با آنها

8- مشکلات صنعت چای در ایران

بخش دوم : مراحل مختلف چایسازی

9- ترکیبات شیمیایی برگ سبز چای

10-پلاس

11- مالش

12- غربال برگ مالش خورده

13- تخمیر (اکسیداسیون)

14- مرحله خشک کردن

15- درجه بندی چای خشک شده

16- انواع دیگر چای مصرفی

واژه یاب 

منابع

علاقه مندان جهت دریافت این کتاب می توانند از طریق آدرس الکترونیکی من درخواست خود را ارائه نمایند.