چای ایرانی

مطالب آموزشی و ترویجی درباره چای در ایران و جهان

اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت
نویسنده : سید محسن سنجری - ساعت ٧:٢٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/۳/۳
 

عنوان کامل تحقیق:

اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری

گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال


نویسندگان: سید حسن جلیلی- ناصر صداقت- فاطمه نوغانی

مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، رشت

منبع: مجله علمی شیلات ایران (فارسی) بهار 1392; 22(1 (مسلسل 82)):13-27

 

لینک دانلود متن کامل مقاله:

http://sid.ir/fa/VEWSSID/J_pdf/51013928202.pdf