چای ایرانی

مطالب آموزشی و ترویجی درباره چای در ایران و جهان

برگ سبز چای؛ از چینش تا فرآوری+تصاویر
نویسنده : سید محسن سنجری - ساعت ٧:٤۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/٢/٢۳
 

هر سال از اوایل اردیبهشت ماه برداشت برگ سبز چای از باغ های گیلان آغاز می شود و در کارخانه های چای سازی فرآوری شده و به چای خشک تبدیل می شود..
2684979-38505552684979-38505562684979-38505572684979-38505582684979-38505592684979-38505602684979-38505632684979-38505652684979-38505672684979-38505682684979-38505692684979-38505702684979-38505712684979-38505732684979-38505742684979-38505752684979-38505762684979-38505792684979-3850581

 

 

 

 

 

2684979-3850582

 

 

 

 

 

 

 

2684979-3850586


لینک این مطلب:http://diyarmirza.ir/1393/02/

تاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1393