چای ایرانی

مطالب آموزشی و ترویجی درباره چای در ایران و جهان

پیش بینی کاهش تولید چای هند در سال 2014
نویسنده : سید محسن سنجری - ساعت ۸:۳٩ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/٢/۱۳
 

برداشت چای در بنگال غربی

تولید چای در ایالت آسام به دلیل افزایش دما و کاهش بارندگی 10 درصد کاهش خواهد یافت. این مساله باعث کاهش صادرات چای سیاه ممتاز هند (بزرگ ترین تولید کننده این نوع چای در جهان) خواهد شد.

کاهش تولید و صادرات هند می تواند باعث افزایش قیمت های جهانی و تفوق رقبای این کشور (سری لانکا، کنیا و ویتنام) در بازار شود. در سال 2013، ایالت آسام 618 هزار تن چای خشک تولید کرد که بیش از نصف تولید 1200 میلیون کیلوگرمی هند بود.

راجیب باروا (Rajib Barooah) مدیر انجمن کشتکاران چای آسام گفت:«از سال قبل به دلیل هوای نامساعد شاهد کاهش تولید بودیم. این وضعیت به بوته ها آسیب زده است. البته موضوع مهم تر هجوم آفات به دلیل این شرایط آب و هوایی است.»

طبق اعلام کارشناسان دمای هوای آسام 2 تا 5 درجه از حد عادی بالا رفته است. تولید چای در بنگال غربی و به ویژه دارجیلینگ به سبب کیفیت ممتاز آن اهمیت فراوانی دارد.

از اول ماه مارچ تا 23 آوریل، میزان بارندگی در آسام حدود 69 درصد کمتر از میزان عادی بوده است. از طرفی در بنگال غربی نیز این مقدار به 63 درصد رسیده است. این دو ایالت، 80 درصد چای هند را در سال گذشته تولید کردند. بارندگی در ماه مارچ و آوریل تعیین کننده تولید در ماه می و ژوئن یعنی زمان چین دوم است.

چای چین دوم هند به لحاظ کیفیت، عالی ترین چای این کشور و مهم ترین رقم صادراتی آن است.

صادرات هند در سال 2013 به دلیل خریدهای ایران با 2 درصد افزایش به 212 هزار تن رسید.

هند چای سی تی سی خود را به مصر، پاکستان و انگلستان و چای ارتدوکس را به عراق، ایران و روسیه صادر می کند.

 

منبع: رویترز- 29 آوریل

لینک خبر: http://in.reuters.com/article/2014/04/29/india-tea-output-idINKBN0DF0KI20140429